Wykrywanie i izolacja cząstek retrowirusa typu C ze świeżych i hodowanych

Societatea Romana de Stiinte Fiziologice  > ELISA kit, immune, Isotype, miRNA >  Wykrywanie i izolacja cząstek retrowirusa typu C ze świeżych i hodowanych
srsf

Wykrywanie i izolacja cząstek retrowirusa typu C ze świeżych i hodowanych

0 Comments

Wykrywanie i izolacja cząstek retrowirusa typu C ze świeżych i hodowanych limfocytów pacjenta ze skórnym chłoniakiem T-komórkowym.

 Particule de retrovirus cu morfologie de tip C au fost găsite în două  linii celulare  limfoblastoidiene de celule T  , HUT 102 și CTCL-3, și în limfocite proaspete de sânge periferic   obținute de la un pacient cu limfom cutanat cu celule  T (micoză fungoidă). Liniile  celulare  produc continuu aceste virusuri, care sunt denumite în mod colectiv HTLV, tulpina CR (HTLV (CR)).

Inițial, producția de virus din celulele HUT 102 a   necesitat inducerea cu 5-iodo-2′-deoxiuridină, dar   linia celulară a devenit un producător constitutiv de virus la pasajul 56.  Linia celulară CTCL-Three a fost un producător constitutiv de virus de la al doilea pasaj în cultură.

Ambele particule de virus ular celular additional matur și imatur au fost observate în micrografii electronice cu secțiune subțire de materials ular repair cu celule peletate  ; ocazional, s-au văzut particule tipice de virus în devenire de tip C. Nu s-a văzut nicio formă de particulă de virus ular intra celular .

Particulele mature aveau un diametru de 100-110 nm, constau dintr-un miez dens de electroni înconjurat de o membrană exterioară separată de o regiune electron-lucentă, bandată la o densitate de 1,16 g / ml pe un gradient continuu de zaharoză de 25-65% și conținea ARN 70S și o activitate ADN polimerază tipică pentru transcriptaza inversă virală (RT; ADN nucleotidiltransferază dependentă de ARN). În anumite condiții de testare, HTLV (CR) RT a arătat preferința cationică pentru Mg (2+) față de Mn (2+), distinctă de caracteristicile ADN polimeraze celulare ular purificate din limfocite umane  și RT din majoritatea virusurilor de tip C.

Anticorpii împotriva  ADN polimerazei ular celulare gamma și anticorpilor împotriva RT purificați din mai multe retrovirusuri animale nu au reușit să interacționeze detectabil cu HTLV (CR) RT în condiții pozitive pentru ADN polimeraza omologă respectivă, demonstrând lipsa unei relații strânse de HTLV ) RT la  ADN polimeraze celulare ular gamma sau RT ale acestor virusuri. Șase proteine ​​majore, cu dimensiuni de aproximativ 10.000, 13.000, 19.000, 24.000, 42.000 și 52.000 daltoni, au fost evidente atunci când particulele HTLV (CR) dublu bandate și perturbate au fost cromatografiate pe o NaDodSO (4) / poliacrilamidăgel. Numărul acestor proteine ​​asociate particulelor este în concordanță cu proteinele așteptate ale unui retrovirus, dar dimensiunile unora sunt diferite de cele ale celor mai cunoscute retrovirusuri ale subgrupurilor de primate.

Izolacja retrowirusa limfotropowego T od pacjenta z ryzykiem zespołu nabytego niedoboru odporności (AIDS).

Un retrovirus aparținând familiei  virusurilor leucemice cu celule T umane (HTLV) current descoperite , dar clar distinct de fiecare izolat anterior, a fost izolat de la un pacient caucazian cu semne și simptome care preced adesea sindromului imunodeficienței dobândite (SIDA). Acest virus este un virus tumoral tipic ARN tip C, muguri din   membrana celulară , preferă magneziul pentru activitatea de transcriptază inversă și are un antigen intern (p25) comparable cu HTLV p24.

Anticorpii din serul acestui pacient reacționează cu proteinele din virusurile subgrupului HTLV-I, dar antiserurile de tip particular la HTLV-I nu precipită proteinele noului izolat. Virusul de la acest pacient a fost transmis în limfocitele din sângele cordonului ombilical  , iar virusul produs de aceste  celule  este comparable cu izolatul unique. Din aceste studii se concluzionează că acest virus, precum și izolatele anterioare HTLV aparțin unei familii generale de retrovirusuri T-limfotrope care se transmit orizontal la om și pot fi implicate în mai multe sindroame patologice, inclusiv SIDA.

srsf
srsf

Zaangażowanie imunoinhibitorowego receptora PD-1 przez nowego członka rodziny B7 prowadzi do negatywnej regulacji aktywacji limfocytów. 

PD-1 este un receptor imunoinhibitor exprimat de celule T activate  , celule B  și celule mieloide  . Șoarecii deficienți în PD-1 prezintă o defalcare a toleranței periferice și demonstrează a number of caracteristici autoimune. Raportăm aici că ligandul PD-1 (PD-L1) este un membru al familiei genelor B7. Angajarea PD-1 de către PD-L1 duce la inhibarea  proliferării limfocitelor  mediate de receptorul  celulelor T  și a secreției de citokine. În plus, semnalizarea PD-1 poate inhiba cel puțin niveluri suboptimale de costimulare mediată de CD28. PD-L1 este exprimat de celule care prezintă antigen  , inclusiv monocite de sânge periferic uman stimulate cu interferon gamma și dendritic uman și murin activat celule .

În plus, PD-L1 este exprimat în țesuturi nelimfoide, cum ar fi inima și plămânii. Nivelurile relative de inhibare a PD-L1 și costimulare B7-1 / B7-2 semnalelor pe prezentatoare de antigen  celule  poate determina gradul de T  cu celule de  activare și , prin urmare , pragul dintre toleranță și autoimunitate. Expresia PD-L1 pe țesuturile nelimfoide și interacțiunea sa potențială cu PD-1 pot determina ulterior amploarea răspunsurilor imune la locurile de inflamație.

U myszy z niedoborem interleukiny 10 rozwija się przewlekłe zapalenie jelit.

Interleukina-10 (IL-10) afectează creșterea și diferențierea multor celule hemopoietice   in vitro; în particular, este un puternic supresor al  funcțiilor macrofagelor și celulelor T. La șoarecii cu deficiență de IL-10, generați prin direcționarea genelor,   dezvoltarea limfocitelor și răspunsurile la anticorpi sunt normale, dar majoritatea animalelor sunt retardate în creștere și anemice și suferă de enterocolită cronică. Modificările intestinului includ hiperplazie mucoasă extinsă, reacții inflamatorii și expresia aberantă a moleculelor majore de complicated de histocompatibilitate clasa II pe epitelii.

În schimb, mutanții păstrați în condiții specifice fără patogeni dezvoltă doar o inflamație locală limitată la colonul proximal. Aceste rezultate indică faptul că inflamația intestinului la mutanți provine din răspunsuri imune necontrolate stimulate de antigeni enterici și că IL-10 este un imunoreglator esențial în tractul intestinal.

Prosta technika ilościowego określania niskich poziomów uszkodzeń DNA w poszczególnych komórkach.

Limfocitele umane   au fost fie expuse la iradiere X (25 până la 200 rads), fie tratate cu H2O2 (9,1 până la 291 microM) la Four grade C și gradul de migrare a ADN-ului a fost măsurat folosind o  tehnică de electroforeză cu microgel unicelular în condiții alcaline. Ambii agenți au indus o creștere semnificativă a migrației ADN, începând cu cea mai mică doză evaluată.

Modelele de migrație au fost relativ omogene între  celulele  expuse la raze X, dar eterogene între  celulele  tratate cu H2O2. O analiză a cineticii de reparație după expunerea la raze X de 200 rads a fost efectuată cu  limfocite  obținute de la trei persoane. Cea mai mare parte a reparației ADN a avut loc în primele 15 minute, în timp ce toată reparația a fost în esență completă la 120 de minute după expunere. Cu toate acestea, unele  celule  nu au demonstrat nicio reparație în această perioadă de incubație, în timp ce alte  celule au  demonstrat modele de migrare a ADN care indică mai multe daune decât cele induse de iradierea inițială cu raze X. Această tehnică pare a fi sensibilă și utilă pentru detectarea daunelor și repararea în celule unice .

Gene Knock-Out HR Targeting Vector [MCS1-EF1a-RFP-T2A-Hygro-pA-MCS2]

HR510PA-1 10 ug
EUR 933

B2M Knockout Jurkat Cell Line

78342 2 vials
EUR 6500
Description: B2M (Beta-2-Microglobulin) has been genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing from Jurkat cells.

TCR Knockout Jurkat Cell Line

78539 2 vials
EUR 6500
Description: The TCR Knockout Jurkat cell line was generated by CRISPR/Cas9 genome editing to remove the TRAC (T-Cell Receptor Alpha Constant) and TRBC1 (T-Cell Receptor Beta Constant 1) domains of the TCRα and β chains.

B2M Knockout THP-1 Cell Line

78389 2 vials
EUR 6500
Description: B2M (Beta-2-Microglobulin) has been genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing from THP-1 cells.

CIITA Knockout THP-1 Cell Line

78390 2 vials
EUR 6500
Description: CIITA (Class II Transactivator) has been genetically removed from THP-1 cells using CRISPR/Cas9 genome editing.

Basic HR Targeting Vector [MCS1-LoxP-MCS2-MCS3-pA-LoxP-MCS4] for Gene Knock-In/Out

HR100PA-1 10 ug
EUR 868

TCR/B2M Knockout Jurkat Cell Line

78552 2 vials
EUR 8645
Description: This cell line is a double knockout of TCR (T Cell Receptor) and B2M (Beta-2-Microglobulin). First, the TRAC (T-Cell Receptor Alpha Constant) and the TRBC1 (T-Cell Receptor Beta Constant 1) domains of the TCRα/β chains were genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing from Jurkat cells to generate the TCR Knockout Jurkat cell Line (BPS Bioscience #78539). These TCR knockout cells were then used to generate a new cell line in which B2M was also genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing.

293AD Cell Line

AD-100 1 vial
EUR 553.2
Description: The 293AD Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase adenovirus production, including firmer attachment and larger surface area.

293AAV Cell Line

AAV-100 1 vial
EUR 609.6
Description: The 293AAV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase AAV production, including firmer attachment and larger surface area.

293LTV Cell Line

LTV-100 1 vial
EUR 609.6
Description: The 293LTV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase lentiviral production, including fimrer attachment and larger surface area.

293RTV Cell Line

RV-100 1 vial
EUR 609.6
Description: The 293RTV Cell Line is derived from the parental 293 cells but selected for attributes that increase retroviral production, including fimrer attachment and larger surface area.

293/GFP Cell Line

AKR-200 1 vial
EUR 686.4
Description: 293/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

FCGR2A (CD32A) Knockout Jurkat Cell Line

78549 2 vials
EUR 6500
Description: The FCGR2A Knockout Jurkat cell line was generated by CRISPR/Cas9 genome editing to remove FCGR2A (CD32A), the gene encoding protein FcγRIIa (Fragment crystallizable gamma receptor II a, also known as FcGRIIa, Fc-gamma-RIIa, and CD32A).

A549/GFP Cell Line

AKR-209 1 vial
EUR 686.4
Description: A549/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

HeLa/GFP Cell Line

AKR-213 1 vial
EUR 686.4
Description: HeLa/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

293/Cas9 Cell Line

AKR-5110 1 vial
EUR 686.4

Human 293T Whole Cell Lysate

LYSATE0032 200ug
EUR 180
Description: This cell lysate is prepared from human 293T using Boster's RIPA Lysis Buffer (AR0105) using a standard whole cell lysate protocol. The concentration was determined using the BCA assay process and then diluted using Dithiothreitol (DTT) and a reducing SDS sample loading buffer, heated for 5 minutes at 100˚C.

HeLa/Cas9 Cell Line

AKR-5111 1 vial
EUR 686.4

NIH3T3/GFP Cell Line

AKR-214 1 vial
EUR 686.4
Description: NIH3T3/GFP Cell Line stably expresses GFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

NIH3T3/Cas9 Cell Line

AKR-5104 1 vial
EUR 686.4

TARGATT? Knock-in iPSC Quick Knockin Kit

AST-1101 1 Kit Ask for price
Description: 12 month

MCF-7/Luc Cell Line

AKR-234 1 vial
EUR 686.4
Description: MCF-7/Luc Cell Line stably expresses luciferase and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

SKOV-3/Luc Cell Line

AKR-232 1 vial
EUR 686.4
Description: SKOV-3/Luc Cell Line stably expresses luciferase and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

B2M/CIITA Double Knockout THP-1 Cell Line

78391 2 vials
EUR 9500
Description: Both B2M (Beta-2-Microglobulin) and CIITA (Class II Transactivator) have been genetically removed from THP-1 cells using CRISPR/Cas9 genome editing.

OVCAR-5/RFP Cell Line

AKR-254 1 vial
EUR 686.4
Description: OVCAR-5/RFP Cell Line stably expresses RFP and otherwise exhibits the same characteristics of the parental cell line.

Ly96 3'UTR GFP Stable Cell Line

TU162731 1.0 ml Ask for price

LY96 3'UTR GFP Stable Cell Line

TU062782 1.0 ml
EUR 1672.8

Ly96 3'UTR GFP Stable Cell Line

TU262699 1.0 ml Ask for price

AAVS1 Positive Control EGIP 293T Reporter Cell Line

CAS606A-1 1 Vial
EUR 726

Ly96 3'UTR Luciferase Stable Cell Line

TU112731 1.0 ml Ask for price

Ly96 3'UTR Luciferase Stable Cell Line

TU212699 1.0 ml Ask for price

LY96 3'UTR Luciferase Stable Cell Line

TU012782 1.0 ml
EUR 1672.8

B2M Knockout NFAT Luciferase Reporter Jurkat Cell Line

78363 2 vials
EUR 11095
Description: B2M (Beta-2-Microglobulin) has been genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing from NFAT Luciferase Reporter Jurkat cells. Expression of the firefly luciferase gene is driven by NFAT response elements located upstream of the minimal TATA promoter. Activation of the NFAT signaling pathway in these cells can be monitored by measuring luciferase activity.

TCR Knockout NFAT-Luciferase Reporter Jurkat Cell Line

78556 2 vials
EUR 12205
Description: This cell line is a knockout of TCR (T Cell Receptor). The TRAC (T-Cell Receptor Alpha Constant) and TRBC1 (T-Cell Receptor Beta Constant 1) domains of the TCRα/β chains were genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing from recombinant Jurkat cells stably expressing the firefly luciferase gene under the control of NFAT response elements.This cell line has been functionally validated and does not respond to anti-CD3 agonist antibodies, as opposed to parental NFAT-Luciferase Reporter Jurkat cells (BPS Bioscience #60621).

TARGATT? Knock-in iPSC Genotyping Kit

AST-1102 1 Kit Ask for price
Description: 12 month

TCR/B2M Knockout NFAT Luciferase Reporter Jurkat Cell Line

78557 2 vials
EUR 16695
Description: This cell line is a double knockout of TCR (T Cell Receptor) and B2M (Beta-2-Microglobulin). First, the TRAC (T-Cell Receptor Alpha Constant) and the TRBC1 (T-Cell Receptor Beta Constant 1) domains of the TCRα/β chains were genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing from NFAT Luciferase Reporter Jurkat cells to generate the TCR Knockout NFAT Luciferase Reporter Jurkat cell Line (BPS Bioscience #78556). These TCR knockout cells were used to generate a new cell line in which B2M was also genetically removed by CRISPR/Cas9 genome editing. _x000D_Expression of the firefly luciferase gene is driven by NFAT response elements located upstream of the minimal TATA promoter. Activation of the NFAT signaling pathway in these cells can be monitored by measuring luciferase activity. 

Platinum-E Retroviral Packaging Cell Line, Ecotropic

RV-101 1 vial
EUR 1104
Description: Conventional cells used for retrovirus packaging, such as those based on NIH3T3 cells, have limited stability and produce relatively low yields of retrovirus, mainly due to the poor expression of retroviral structure proteins (gag, pol and env) in the cells. The Platinum Retroviral Packaging Cell Lines are based on the 293T cell line. They exhibit longer stability and produce higher yields of retroviral structure proteins. Plat-E cells contain gag, pol and env genes, allowing retroviral packaging with a single plasmid transfection.

Platinum-GP Retroviral Packaging Cell Line, Pantropic

RV-103 1 vial
EUR 1104
Description: Conventional cells used for retrovirus packaging, such as those based on NIH3T3 cells, have limited stability and produce relatively low yields of retrovirus, mainly due to the poor expression of retroviral structure proteins (gag, pol and env) in the cells. The Platinum Retroviral Packaging Cell Lines are based on the 293T cell line. They exhibit longer stability and produce higher yields of retroviral structure proteins. Plat-GP cells contain the gag and pol genes required for retroviral packaging; an expression vector is co-transfected with a VSVG envelope vector.

Platinum-A Retroviral Packaging Cell Line, Amphotropic

RV-102 1 vial
EUR 1104
Description: Conventional cells used for retrovirus packaging, such as those based on NIH3T3 cells, have limited stability and produce relatively low yields of retrovirus, mainly due to the poor expression of retroviral structure proteins (gag, pol and env) in the cells. The Platinum Retroviral Packaging Cell Lines are based on the 293T cell line. They exhibit longer stability and produce higher yields of retroviral structure proteins. Plat-A cells contain gag, pol and env genes, allowing retroviral packaging with a single plasmid transfection.

Total Protein - Murine Embryonic Stem Cell Line D3

CBA-305 500 ?g
EUR 414
Description:
 • Isolated from mouse ES-D3 cell line
 • Presented as 500 µg at 1 mg/mL in NP-40 Solubilization Buffer

Gene Knock-Out HR Targeting Vector w/Single Selection Marker (Blasticidin) and Negative Selection (TK) Against Random Integration

HR720PA-1 10 µg
EUR 1071

Gene Knock-Out HR Targeting Vector w/Dual Selection Markers (GFP+Puro) and Negative Selection (TK) Against Random Integration

HR700PA-1 10 µg
EUR 1071

Gene Knock-Out HR Targeting Vector w/Dual Selection Markers (RFP+Hygro) and Negative Selection (TK) Against Random Integration

HR710PA-1 10 µg
EUR 1071

Gene Knock-Out HR Targeting Vector with TK selection [MCS1-LoxP-EF1α-GFP-T2A-Puro-P2A-hsvTK-pA-LoxP-MCS2]

HR210PA-1 10 ug
EUR 1071

LY96 sgRNA CRISPR Lentivector set (Human)

K1246301 3 x 1.0 ug
EUR 406.8

LY96 sgRNA CRISPR Lentivector (Human) (Target 1)

K1246302 1.0 ug DNA
EUR 184.8

LY96 sgRNA CRISPR Lentivector (Human) (Target 2)

K1246303 1.0 ug DNA
EUR 184.8

LY96 sgRNA CRISPR Lentivector (Human) (Target 3)

K1246304 1.0 ug DNA
EUR 184.8

LY96 sgRNA CRISPR/Cas9 All-in-One Lentivector set (Human)

K1246305 3 x 1.0 ug
EUR 451.2

hspCas9 AAVS1 Safe Harbor Knock-in Donor (AAVS1-SA-puro-EF1-hspCas9)

CAS620A-1 10 ug
EUR 1106

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector set (Rat)

K6749501 3 x 1.0 ug
EUR 406.8

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Colorimetric

CBA-135 96 assays
EUR 985.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Colorimetric

CBA-135-5 5 x 96 assays
EUR 4027.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Fluorometric

CBA-140 96 assays
EUR 1027.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Fluorometric

CBA-140-5 5 x 96 assays
EUR 4179.6
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

StemTAG Stem Cell Colony Formation Assay (Cell Recovery Compatible)

CBA-325 96 assays
EUR 1027.2
Description: Our StemTAG 96-Well Stem Cell Colony Formation Assay provides a high-throughput method to quantify ES cells in just 7-10 days, and no manual cell counting is required. Once colonies are formed, they may be analyzed in three different ways: 1. Lyse cells, then quantify in a fluorescence plate reader using dye included in the kit; 2. Lyse cells, then quantify alkaline phosphatase activity using reagents provided; or 3. Recover colonies from matrix for further culture or analysis.

StemTAG Stem Cell Colony Formation Assay (Cell Recovery Compatible)

CBA-325-5 5 x 96 assays
EUR 4033.2
Description: Our StemTAG 96-Well Stem Cell Colony Formation Assay provides a high-throughput method to quantify ES cells in just 7-10 days, and no manual cell counting is required. Once colonies are formed, they may be analyzed in three different ways: 1. Lyse cells, then quantify in a fluorescence plate reader using dye included in the kit; 2. Lyse cells, then quantify alkaline phosphatase activity using reagents provided; or 3. Recover colonies from matrix for further culture or analysis.

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector set (Mouse)

K4440001 3 x 1.0 ug
EUR 406.8

Human LY96 shRNA Plasmid

20-abx958417
 • EUR 961.20
 • EUR 1345.20
 • 150 µg
 • 300 µg

LY96 ELISA KIT|Human

EF010760 96 Tests
EUR 826.8

CytoSelect Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible), Colorimetric, Trial Size

CBA-135-T 24 assays
EUR 518.4
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

PinPoint-FC 293T Platform Cell Line for Targeted Gene Insertion (with PinPoint site already placed)

PIN320A-1 >2x10^5 cells
EUR 2987

LY96 sgRNA CRISPR/Cas9 All-in-One Lentivector (Human) (Target 1)

K1246306 1.0 ug DNA
EUR 200.4

LY96 sgRNA CRISPR/Cas9 All-in-One Lentivector (Human) (Target 2)

K1246307 1.0 ug DNA
EUR 200.4

LY96 sgRNA CRISPR/Cas9 All-in-One Lentivector (Human) (Target 3)

K1246308 1.0 ug DNA
EUR 200.4

pGreenFire 2.0 AP-1 clonal 293T reporter cell line (pGF2-AP1-rFluc-T2A-GFP-mPGK-Puro)

TR452C-P >2 x 10^6 cells
EUR 3080

CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assay (Cell Recovery Compatible, Fluorometric), Trial Size

CBA-140-T 24 assays
EUR 547.2
Description: CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assays (Cell Recovery Compatible) provide a robust system for detecting transformed cells, screening cell transformation inhibitors, and determining in vitro drug sensitivity. A proprietary modified soft agar matrix allows you to either quantify cells using the included fluorescent dye, or recover the cells for further analysis.

Collagen-based Cell Contraction Assay

CBA-201 24 assays
EUR 582
Description: Cell Biolabs? Collagen-based Contraction Assay Kit provides a simple system to assess cell contractivity in vitro and screen cell contraction mediators. Each kit provides sufficient quantities to perform up to 24 assays in a 24-well plate. The kit can be also used in culturing cells in 3D collagen matrix.

CytoSelect MTT Cell Proliferation Assay

CBA-252 960 assays
EUR 490.8
Description: Cell Biolabs? CytoSelect MTT Cell Proliferation Assay provides a colorimetric format for measuring and monitoring cell proliferation.  The kit contains sufficient reagents for the evaluation of 960 assays in 96-well plates or 192 assays in 24-well plates.  Cells can be plated and then treated with compounds or agents that affect proliferation.  Cells are then detected with the proliferation reagent, which is converted in live cells from the yellow tetrazole MTT to the purple formazan form by a cellular reductase (Figure 1).  An increase in cell proliferation is accompanied by an increased signal, while a decrease in cell proliferation (and signal) can indicate the toxic effects of compounds or suboptimal culture conditions.  The assay principles are basic and can be applied to most eukaryotic cell lines, including adherent and non-adherent cells and certain tissues.  This cell proliferation reagent can be used to detect proliferation in bacteria, yeast, fungi, protozoa as well as cultured mammalian and piscine cells.

Cas9 (CRISPR Associated Protein 9) ELISA Kit

PRB-5079 96 assays
EUR 686.4

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector (Rat) (Target 1)

K6749502 1.0 ug DNA
EUR 184.8

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector (Rat) (Target 2)

K6749503 1.0 ug DNA
EUR 184.8

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector (Rat) (Target 3)

K6749504 1.0 ug DNA
EUR 184.8

CRISPR/Cas9 Kinase Knockout Lentivirus Library (Array Format)

78487 200 µl x 649
EUR 7700
Description: The CRISPR/Cas9 Kinase Knockout Lentivirus Library (Array Format) targets 619 human kinases and pseudo-kinases.bpsbioscience.com/media/wysiwyg/Kinases/Kinase_Library_-_List_Kinases_Pseudokinases_06-15-2022.xlsx Download the table to view all available kinases. The Array consists of a series of vials, with each vial containing a mixture of integrating CRISPR/Cas9 lentiviral particles targeting 5 sgRNAs for a specific gene (1 vial per gene, 5 sgRNAs per gene). The Array also includes a total of 150 control sgRNAs that do not target any gene (combined into 30 vials containing 5 control sgRNAs per vial). Thus, the Array contains a total of 649 vials and 3,245 sgRNAs.The lentiviruses are replication incompetent, VSV-G pseudotyped lentiviral particles ready to infect almost all types of mammalian cells, including primary and non-dividing cells. The SIN (self-inactivation) lentiviral backbone contains the Cas9 gene (Streptococcus pyogenes CRISPR associated protein 9) driven by an EF1a promoter, an sgRNA driven by a U6 promoter, and a puromycin selection marker.The lentiviruses integrate randomly into the cellular genome to express both Cas9 and the sgRNAs. Because the lentiviruses contain Cas9, they can be used in any target cell regardless of whether the cells already express Cas9. Puromycin selection ensures high expression of both Cas9 and the sgRNAs. Knockout efficiencies will depend on the cell type and the gene of interest. Stable CRISPR/Cas9 knockout cell lines can also be generated following limiting dilution.The library is delivered with a User Manual booklet.

LY96 Recombinant Protein (Human)

RP018451 100 ug Ask for price

Radius 24-Well Cell Migration Assay

CBA-125 24 assays
EUR 602.4
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 24-Well Cell Migration Assay

CBA-125-5 5 x 24 assays
EUR 2362.8
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 96-Well Cell Migration Assay

CBA-126 96 assays
EUR 686.4
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 96-Well Cell Migration Assay

CBA-126-5 5 x 96 assays
EUR 2697.6
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 384-Well Cell Migration Assay

CBA-127 384 assays
EUR 721.2
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 384-Well Cell Migration Assay

CBA-127-5 5 x 384 wells
EUR 2802
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 48-Well Cell Migration Assay

CBA-5037 48 assays
EUR 622.8
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 48-Well Cell Migration Assay

CBA-5037-5 5 x 48 assays
EUR 2454
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector (Mouse) (Target 1)

K4440002 1.0 ug DNA
EUR 184.8

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector (Mouse) (Target 2)

K4440003 1.0 ug DNA
EUR 184.8

Ly96 sgRNA CRISPR Lentivector (Mouse) (Target 3)

K4440004 1.0 ug DNA
EUR 184.8

HIF-1 Alpha Cell Based ELISA Kit

CBA-281 96 assays
EUR 734.4
Description: Cell Biolabs? HIF-1 Cell Based ELISA Kit is an immunoassay developed for rapid detection of HIF-1 Alpha in fixed cells. Cells on a microplate are stimulated for HIF-1 Alpha stabilization, fixed, permeabilized, and then neutralized in the well. HIF-1 Alpha is then detected with an anti-HIF-1 alpha antibody followed by an HRP conjugated secondary antibody. Each kit provides sufficient reagents to perform up to a total of 96 assays and can detect HIF-1 Alpha from human, mouse, or rat.

Cas13a (CRISPR Associated Protein 13a, C2c2) ELISA Kit

PRB-5091 96 assays
EUR 686.4

CytoSelect BrdU Cell Proliferation ELISA Kit

CBA-251 96 assays
EUR 637.2
Description: The CytoSelect BrdU Cell Proliferation ELISA Kit detects BrdU incorporated into cellular DNA during cell proliferation using an anti-BrdU antibody.  When cells are incubated in media containing BrdU, the pyrimidine analog is incorporated in place of thymidine into the newly synthesized DNA of proliferating cells.  Once the labeling media is removed, the cells are fixed and the DNA is denatured in one step with a fix/denature solution (denaturation of the DNA is necessary to improve the accessibility of the incorporated BrdU for detection).  Then an anti-BrdU mouse monoclonal antibody is added followed by an HRP conjugated secondary antibody to detect the incorporated BrdU.  The magnitude of the absorbance for the developed color is proportional to the quantity of BrdU incorporated into cells and can be directly correlated to cell proliferation.

pGreenFire 2.0 TCF/LEF clonal 293T reporter cell line (pGF2-TCF/LEF-rFluc-T2A-GFP-mPGK-Puro)

TR413C-P >2 x 10^6 cells
EUR 3080

CytoSelect 96-well Cell Transformation Assay

CBA-130 96 assays
EUR 866.4
Description: Our CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assay (Soft Agar Colony Formation) is suitable for measuring cell transformation where no downstream analysis is required. Cells are incubated in a semisolid agar medium for 7-8 days. The cells are then solubilized, lysed and detected using the included fluorescent dye in a fluorometric plate reader.

CytoSelect 96-well Cell Transformation Assay

CBA-130-5 5 x 96 assays
EUR 3463.2
Description: Our CytoSelect 96-Well Cell Transformation Assay (Soft Agar Colony Formation) is suitable for measuring cell transformation where no downstream analysis is required. Cells are incubated in a semisolid agar medium for 7-8 days. The cells are then solubilized, lysed and detected using the included fluorescent dye in a fluorometric plate reader.

CytoSelect 24-well Cell Invasion, Fluorometric

CBA-111 12 assays
EUR 714
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 24-well plates on either a standard microplate reader or a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with ECM matrix gel (basement membrane), a protein mix isolated from EHS tumor cells.

CytoSelect 96-well Cell Invasion, Fluorometric

CBA-112 96 assays
EUR 908.4
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect 96-Well Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 96-well plates on a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Basement Membrane, an ECM protein mix isolated from EHS tumor cells.

CytoSelect Cell Viability and Cytotoxicity Assay

CBA-240 96 assays
EUR 470.4
Description: The CytoSelect Cell Viability and Cytotoxicity Assay Kit provides a simple format for monitoring cell viability via metabolic activity. Live cells are detected with either MTT (colorimetric detection) or Calcein AM (fluorometric detection). Dead cells are detected by EthD-1 reagent (fluorometric). All 3 detection reagents are included, along with Saponin (a cell death initiator). Prior to the assay, cells may be treated with compounds or agents that affect cell viability. This kit is suitable for eukaryotic cells, not yeast or bacteria.

CytoSelect 24-Well Cell Co-Culture System

CBA-160 24 assays
EUR 525.6
Description: CytoSelect 24-Well Cell Co-Culture System provides a unique platform to monitor direct contact between two cell types in a single well. First, cells are cultured until they form a monolayer around the insert, creating a defined 8 mm cell-free zone. Once the insert is removed, a second cell type may be seeded into the exposed zone. The kit contains proprietary treated inserts and sufficient reagents for the evaluation of 24 samples. The inserts are compatible with most adherent cell types and experimental conditions.

CytoSelect 24-Well Cell Co-Culture System

CBA-160-5 5 x 24 assays
EUR 2078.4
Description: CytoSelect 24-Well Cell Co-Culture System provides a unique platform to monitor direct contact between two cell types in a single well. First, cells are cultured until they form a monolayer around the insert, creating a defined 8 mm cell-free zone. Once the insert is removed, a second cell type may be seeded into the exposed zone. The kit contains proprietary treated inserts and sufficient reagents for the evaluation of 24 samples. The inserts are compatible with most adherent cell types and experimental conditions.

CytoSelect 48-Well Cell Contraction Assay Kit

CBA-5021 48 assays
EUR 762
Description: Cell Biolabs? Cell Contraction Assays (Floating Matrix Model) provide a simple, in vitro system to assess cell contractivity and screen cell contraction mediators. The proprietary Cell Contraction Plate eliminates the matrix releasing step of the conventional contraction assay, providing a faster, higher-throughput method to assess cell contraction.

CytoSelect Cell Proliferation Assay Reagent (Fluorometric)

CBA-250 10 mL
EUR 490.8
Description: Cell Biolabs? CytoSelect Cell Proliferation Assay Reagent (Fluorometric) provides a fluorometric format for measuring and monitoring cell proliferation. Cells can be plated and then treated with compounds or agents that affect proliferation.  Cells are then incubated with the proliferation reagent.  Upon entering metabolically active live cells, the non-fluorescent proliferation reagent is converted into a bright red fluorescent form. An increase in cell proliferation is accompanied by increased fluorescent signal, while a decrease in cell proliferation (and signal) can indicate the toxic effects of compounds or suboptimal culture conditions.  The assay principles are basic and can be applied to most eukaryotic cell lines, including adherent and non-adherent cells and certain tissues.  This cell proliferation reagent can be used to detect proliferation in bacteria, yeast, fungi, protozoa as well as cultured mammalian and piscine cells. The kit contains sufficient reagents for the evaluation of 960 assays in ten 96-well plates or 192 assays in eight 24-well plates.

CytoSelect Cell Proliferation Assay Reagent (Colorimetric)

CBA-253 10 mL
EUR 490.8
Description: Cell Biolabs? CytoSelect WST-1 Cell Proliferation Assay Reagent provides a colorimetric format for measuring and monitoring cell proliferation.  The 10 mL volume is sufficient for the evaluation of 960 assays in ten 96-well plates or 192 assays in eight 24-well plates.  Cells can be plated and then treated with compounds or agents that affect proliferation.  Cells are then detected with the proliferation reagent, which is converted in live cells from WST-1 to the formazan form in the presence of cellular NADH and an electron mediator. An increase in cell proliferation is accompanied by increased signal, while a decrease in cell proliferation (and signal) can indicate the toxic effects of compounds or suboptimal culture conditions.  The assay principles are basic and can be applied to most eukaryotic cell lines, including adherent and non-adherent cells and certain tissues.  This cell proliferation reagent can be used to detect proliferation in bacteria, yeast, fungi, protozoa as well as cultured mammalian and piscine cells.

AAVS1 Safe Harbor Targeting Vector 2.0 - GOI Knock-in Donor (AAVS1-SA-puro-EF1-MCS)

GE622A-1 10 ug
EUR 1128

CytoSelect 24-well Cell Invasion Assay, Colorimetric

CBA-110 12 assays
EUR 714
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 24-well plates on either a standard microplate reader or a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with ECM matrix gel (basement membrane), a protein mix isolated from EHS tumor cells.

CytoSelect 24-well Laminin Cell Invasion, Colorimetric

CBA-110-LN 12 assays
EUR 714
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 24-well plates on either a standard microplate reader or a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Laminin.

CytoSelect 24-well Collagen Cell Invasion, Colorimetric

CBA-110-COL 12 assays
EUR 714
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 24-well plates on either a standard microplate reader or a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Collagen I.

LY96 ORF Vector (Human) (pORF)

ORF006151 1.0 ug DNA
EUR 114

Radius 24-Well Cell Migration Assay, (Laminin Coated)

CBA-125-LN 24 assays
EUR 714
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

CytoSelect 384-well Cell Transformation Assay, Fluorometric

CBA-145 384 assays
EUR 1208.4
Description: Our CytoSelect 384-Well Cell Transformation Assay uses a modified soft agar 3D matrix to support the formation of colonies by neoplastic cells. Quantitation of cell transformation is performed on a fluorescence plate reader.

CytoSelect 384-well Cell Transformation Assay, Fluorometric

CBA-145-5 5 x 384 assays
EUR 4681.2
Description: Our CytoSelect 384-Well Cell Transformation Assay uses a modified soft agar 3D matrix to support the formation of colonies by neoplastic cells. Quantitation of cell transformation is performed on a fluorescence plate reader.

StemTAG PCR Primer Set for Stem Cell Characterization

CBA-303 1 kit
EUR 470.4
Description: StemTAG PCR Primer Set for Stem Cell Characterization includes 7 primer pairs: Oct-4, NANOG, AFP, Flk-1, and NCAM, plus GAPDH and beta-actin as controls.

CytoSelect 96-well Phagocytosis Assay (Red Blood Cell)

CBA-220 96 assays
EUR 762
Description: Phagocytosis can be assayed by measuring the engulfment of a cell "substrate". However, traditional assays require tedious cell counting under a microscope. Our CytoSelect 96-Well Phagocytosis Assay, Red Blood Cell Substrate provides a more accurate, user-friendly, high-throughput alternative to the standard phagocytosis assay. The assay may be adapted for use with 24-well or 48-well plates.

CytoSelect Clonogenic Tumor Cell Isolation Kit (5 preps)

CBA-155 5 preps
EUR 957.6
Description: Many solid tumors contain heterogeneous populations of normal and cancerous cells. Separation of these cell populations is key to an accurate assessment of the true genotypic and phenotypic differences between normal and tumor cells. Our CytoSelect Clonogenic Tumor Cell Isolation Kit uses a proprietary semisolid agar medium to facilitate formation of colonies by cells from solid tumors. Colonies are grown in either a 6-well plate or a 35mm culture dish. These colonies are isolated away from single (i.e. normal) cells by size filtration. The viable cells from these colonies can be easily recovered for further analysis.

Radius 24-Well Cell Migration Assay, (Fibronectin Coated)

CBA-125-FN 24 assays
EUR 714
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

Radius 24-Well Cell Migration Assay, (ECM Array Coated)

CBA-125-ECM 24 wells
EUR 838.8
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

CytoSelect Proliferating Cell Nuclear Antigen (PCNA) ELISA Kit

CBA-254 96 assays
EUR 672
Description: Cell Biolabs? CytoSelect Proliferating Cell Nuclear Antigen (PCNA) ELISA Kit is an enzyme immunoassay developed for the detection and quantitation of PCNA from nuclear and whole cell extracts.  The kit detects PCNA from mouse, rat and human, and has a detection sensitivity limit of 12.5 ng/mLPCNA.  Each kit provides sufficient reagents to perform up to 96 assays including standard curve and unknown samples. 

AAVS1 Safe Harbor Targeting Vector 2.0 - Reporter Knock-in Donor (AAVS1-SA-puro-MCS-GFP)

GE624A-1 10 ug
EUR 1128

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Laminin, Colorimetric)

CBA-056 48 assays
EUR 512.4
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Laminin.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Laminin, Fluorometric)

CBA-057 48 assays
EUR 553.2
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Laminin.

CytoSelect 24-well Laminin Cell Invasion Assay, Fluorometric

CBA-111-LN 12 assays
EUR 714
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 24-well plates on either a standard microplate reader or a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Laminin.

CytoSelect 96-well Laminin Cell Invasion Assay, Fluorometric

CBA-112-LN 96 assays
EUR 908.4
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect 96-Well Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 96-well plates on a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Laminin.

Radius 24-Well Cell Migration Assay, (Collagen I Coated)

CBA-125-COL 24 assays
EUR 714
Description: The Radius Cell Migration Assay provides a unique alternative to conventional cell migration assays using the Boyden chamber. Unlike Boyden chamber assays which may only be analyzed at endpoint, the Radius assay uses a proprietary cell culture plate containing a carefully-defined biocompatible hydrogel (Radius gel) spot centralized at the bottom of each well. When cells are seeded in the well, they will attach everywhere except on the Radius gel, creating a cell-free zone. Following cell seeding the Radius gel is removed, allowing migratory cells to move across the area and close the gap.

CytoSelect 24-well Collagen Cell Invasion Assay, Fluorometric

CBA-111-COL 12 assays
EUR 714
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 24-well plates on either a standard microplate reader or a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Collagen I.

CytoSelect 96-well Collagen Cell Invasion Assay, Fluorometric

CBA-112-COL 96 assays
EUR 908.4
Description: The ability of malignant tumor cells to invade normal surrounding tissue contributes in large part to the morbidity and mortality of cancers. Cell invasion requires several distinct cellular functions including adhesion, motility, detachment, and extracellular matrix proteolysis. Our CytoSelect 96-Well Cell Invasion Assays utilize precoated inserts to assay the invasive properties of tumor cells. Invasive cells can be quantified in 96-well plates on a fluorescence plate reader. Inserts are precoated on the top of the membrane with Collagen I.

LY96 ELISA Kit (Human) (OKAN05795)

OKAN05795 96 Wells
EUR 950.4
Description: Description of target: This gene encodes a protein which associates with toll-like receptor 4 on the cell surface and confers responsiveness to lipopolysaccyaride (LPS), thus providing a link between the receptor and LPS signaling. Studies of the mouse ortholog suggest that this gene may be involved in endotoxin neutralization. Alternative splicing results in multiple transcript variants encoding different isoforms.;Species reactivity: Human;Application: ELISA;Assay info: Assay Methodology: Quantitative Sandwich ELISA;Sensitivity: 0.062 ng/mL

LY96 ELISA Kit (Human) (OKCA01342)

OKCA01342 96 Wells
EUR 1015.2
Description: Description of target: Binds bacterial lipopolysaccharide (LPS). Cooperates with TLR4 in the innate immune response to bacterial lipopolysaccharide (LPS), and with TLR2 in the response to cell wall components from Gram-positive and Gram-negative bacteria. Enhances TLR4-dependent activation of NF-kappa-B. Cells expressing both LY96 and TLR4, but not TLR4 alone, respond to LPS.;Species reactivity: Human;Application: ;Assay info: Assay Methodology: Quantitative Sanadwich ELISA;Sensitivity: 31.25 pg/mL

LY96 ELISA Kit (Human) (OKDD00383)

OKDD00383 96 Wells
EUR 1028.4
Description: Description of target: This gene encodes a protein which associates with toll-like receptor 4 on the cell surface and confers responsiveness to lipopolysaccyaride (LPS), thus providing a link between the receptor and LPS signaling. Studies of the mouse ortholog suggest that this gene may be involved in endotoxin neutralization. Alternative splicing results in multiple transcript variants encoding different isoforms.;Species reactivity: Human;Application: ;Assay info: Quantitative Sandwich ELISA;Sensitivity: < 0.06 ng/mL

LY96 ELISA Kit (Human) (OKCD00545)

OKCD00545 96 Wells
EUR 997.2
Description: Description of target: Binds bacterial lipopolysaccharide (LPS) (PubMed:17803912, PubMed:17569869). Cooperates with TLR4 in the innate immune response to bacterial lipopolysaccharide (LPS), and with TLR2 in the response to cell wall components from Gram-positive and Gram-negative bacteria (PubMed:11160242, PubMed:11593030). Enhances TLR4-dependent activation of NF-kappa-B (PubMed:10359581). Cells expressing both LY96 and TLR4, but not TLR4 alone, respond to LPS (PubMed:10359581).5 Publications <p>Manually curated information for which there is published experimental evidence.</p> <p><a href="/manual/evidences#ECO:0000269">More…</a></p> Manual assertion based on experiment iniRef.1"MD-2, a molecule that confers lipopolysaccharide responsiveness on Toll-like receptor 4."_x005F_x005F_x000D_Shimazu R., Akashi S., Ogata H., Nagai Y., Fukudome K., Miyake K., Kimoto M._x005F_x005F_x000D_J. Exp. Med. 189:1777-1782(1999) [PubMed] [Europe PMC] [Abstract]Cited for: NUCLEOTIDE SEQUENCE [MRNA] (ISOFORM 1), VARIANT GLY-56, FUNCTION, INTERACTION WITH TLR4, SUBCELLULAR LOCATION.Ref.8"MD-2 enables Toll-like receptor 2 (TLR2)-mediated responses to lipopolysaccharide and enhances TLR2-mediated responses to Gram-positive and Gram-negative bacteria and their cell wall components."_x005F_x005F_x000D_Dziarski R., Wang Q., Miyake K., Kirschning C.J., Gupta D._x005F_x005F_x000D_J. Immunol. 166:1938-1944(2001) [PubMed] [Europe PMC] [Abstract]Cited for: INTERACTION WITH TLR2 AND TLR4, FUNCTION.Ref.9"Secreted MD-2 is a large polymeric protein that efficiently confers lipopolysaccharide sensitivity to Toll-like receptor 4."_x005F_x005F_x000D_Visintin A., Mazzoni A., Spitzer J.A., Segal D.M._x005F_x005F_x000D_Proc. Natl. Acad. Sci. U.S.A. 98:12156-12161(2001) [PubMed] [Europe PMC] [Abstract]Cited for: DISULFIDE BONDS, GLYCOSYLATION, SUBCELLULAR LOCATION, FUNCTION, INTERACTION WITH TLR4.Ref.11"Crystal structure of the TLR4-MD-2 complex with bound endotoxin antagonist Eritoran."_x005F_x005F_x000D_Kim H.M., Park B.S., Kim J.-I., Kim S.E., Lee J., Oh S.C., Enkhbayar P., Matsushima N., Lee H., Yoo O.J., Lee J.-O._x005F_x005F_x000D_Cell 130:906-917(2007) [PubMed] [Europe PMC] [Abstract]Cited for: X-RAY CRYSTALLOGRAPHY (1.7 ANGSTROMS) OF 19-158 IN COMPLEX WITH TLR4 AND LIPOPOLYSACCHARIDE ANALOG, SUBUNIT.Ref.12"Crystal structures of human MD-2 and its complex with antiendotoxic lipid IVa."_x005F_x005F_x000D_Ohto U., Fukase K., Miyake K., Satow Y._x005F_x005F_x000D_Science 316:1632-1634(2007) [PubMed] [Europe PMC] [Abstract]Cited for: X-RAY CRYSTALLOGRAPHY (2.0 ANGSTROMS) OF 17-160 IN COMPLEX WITH LIPID IV-A, DISULFIDE BONDS, GLYCOSYLATION AT ASN-26 AND ASN-114. ;Species reactivity: Human;Application: ELISA;Assay info: Assay Methodology: Quantitative Sandwich Immunoassay;Sensitivity: < 0.062 ng/mL

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Fibrinogen, Colorimetric)

CBA-058 48 assays
EUR 512.4
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Fibrinogen.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Fibrinogen, Fluorometric)

CBA-059 48 assays
EUR 553.2
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Fibrinogen.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Fibronectin, Colorimetric)

CBA-050 48 assays
EUR 512.4
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Fibronectin.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Fibronectin, Fluorometric)

CBA-051 48 assays
EUR 553.2
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Fibronectin.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (8 ?m), Colorimetric

CBA-100 12 assays
EUR 651.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 8 µm pore size is suitable for most cell types including epithelial cells, fibroblasts, and cancer cell lines.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (8 ?m), Colorimetric

CBA-100-5 5 x 12 assays
EUR 2745.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 8 µm pore size is suitable for most cell types including epithelial cells, fibroblasts, and cancer cell lines.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (8 ?m), Fluorometric

CBA-101 12 assays
EUR 664.8
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 8 µm pore size is suitable for most cell types including epithelial cells, fibroblasts, and cancer cell lines.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (8 ?m), Fluorometric

CBA-101-5 5 x 12 assays
EUR 2787.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 8 µm pore size is suitable for most cell types including epithelial cells, fibroblasts, and cancer cell lines.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (5 ?m), Fluorometric

CBA-102 12 assays
EUR 664.8
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 5 µm pore size is ideal for monocytes / macrophages.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (5 ?m), Fluorometric

CBA-102-5 5 x 12 assays
EUR 2787.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 5 µm pore size is ideal for monocytes / macrophages.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (3 ?m), Fluorometric

CBA-103 12 assays
EUR 664.8
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 3 µm pore size is best for the smallest cells including neutrophils and other leukocytes.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (3 ?m), Fluorometric

CBA-103-5 5 x 12 assays
EUR 2787.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 3 µm pore size is best for the smallest cells including neutrophils and other leukocytes.

CytoSelect 96-well Cell Migration Assay (3 ?m), Fluorometric

CBA-104 96 assays
EUR 762
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 3 µm pore size is best for the smallest cells including neutrophils and other leukocytes.

CytoSelect 96-well Cell Migration Assay (3 ?m), Fluorometric

CBA-104-5 5 x 96 assays
EUR 3135.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 3 µm pore size is best for the smallest cells including neutrophils and other leukocytes.

CytoSelect 96-well Cell Migration Assay (5 ?m), Fluorometric

CBA-105 96 assays
EUR 762
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 5 µm pore size is ideal for monocytes / macrophages.

CytoSelect 96-well Cell Migration Assay (5 ?m), Fluorometric

CBA-105-5 5 x 96 assays
EUR 3135.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 5 µm pore size is ideal for monocytes / macrophages.

CytoSelect 96-well Cell Migration Assay (8 ?m), Fluorometric

CBA-106 96 assays
EUR 762
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 8 µm pore size is suitable for most cell types including epithelial cells, fibroblasts, and cancer cell lines.

CytoSelect 96-well Cell Migration Assay (8 ?m), Fluorometric

CBA-106-5 5 x 96 assays
EUR 3135.6
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their environment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 8 µm pore size is suitable for most cell types including epithelial cells, fibroblasts, and cancer cell lines.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (12 ?m), Colorimetric

CBA-107 12 assays
EUR 664.8
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their enviroment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 12 µm pore size is suitable for astrocytes and other large or slow-moving cells.

CytoSelect 24-well Cell Migration Assay (12 ?m), Fluorometric

CBA-108 12 assays
EUR 679.2
Description: Chemotaxis describes the movement of cells toward or away from a chemical stimulus in their enviroment. Cell chemotaxis plays a pivotal role in the progression of cancer and other diseases. CytoSelect Cell Migration Assays are ideal for determining the chemotactic properties of cells. The 12 µm pore size is suitable for astrocytes and other large or slow-moving cells.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (ECM Array, Colorimetric)

CBA-070 48 assays
EUR 699.6
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with your choice of single ECM protein in each of the first 5 rows, with the last row provided as a negative control.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (ECM Array, Colorimetric)

CBA-070-5 5 x 48 assays
EUR 2836.8
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with your choice of single ECM protein in each of the first 5 rows, with the last row provided as a negative control.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (ECM Array, Fluorometric)

CBA-071 48 assays
EUR 741.6
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with your choice of single ECM protein in each of the first 5 rows, with the last row provided as a negative control.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (ECM Array, Fluorometric)

CBA-071-5 5 x 48 assays
EUR 3045.6
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with your choice of single ECM protein in each of the first 5 rows, with the last row provided as a negative control.

Human Lymphocyte antigen 96 (LY96)

1-CSB-EP013254HU
 • EUR 456.00
 • EUR 256.80
 • EUR 1570.80
 • EUR 672.00
 • EUR 1047.60
 • EUR 314.40
 • 100ug
 • 10ug
 • 1MG
 • 200ug
 • 500ug
 • 50ug
Description: Recombinant Human Lymphocyte antigen 96(LY96),partial expressed in E.coli

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Collagen I, Colorimetric)

CBA-052 48 assays
EUR 512.4
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Collagen I.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Collagen I, Fluorometric)

CBA-053 48 assays
EUR 553.2
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Collagen I.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Collagen IV, Colorimetric)

CBA-060 48 assays
EUR 512.4
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Collagen IV.

CytoSelect 48-well Cell Adhesion Assay (Collagen IV, Fluorometric)

CBA-061 48 assays
EUR 553.2
Description: Cell adhesion is a complex process involved in migration/invasion, embryogenesis, wound healing and tissue remodeling. Cells adhere to the extracellular matrix, forming complexes with cytoskeleton components that can affect cell motility, differentiation, proliferation, and survival. Our CytoSelect 48-Well Cell Adhesion Assays provide a fully quantitative method for the evaluation of cell adhesion. The 48-well plate is precoated with Collagen IV.

CytoSelect Clonogenic Tumor Cell Isolation Kit (5 x 5 preps)

CBA-155-5 25 preps
EUR 3894
Description: Many solid tumors contain heterogeneous populations of normal and cancerous cells. Separation of these cell populations is key to an accurate assessment of the true genotypic and phenotypic differences between normal and tumor cells. Our CytoSelect Clonogenic Tumor Cell Isolation Kit uses a proprietary semisolid agar medium to facilitate formation of colonies by cells from solid tumors. Colonies are grown in either a 6-well plate or a 35mm culture dish. These colonies are isolated away from single (i.e. normal) cells by size filtration. The viable cells from these colonies can be easily recovered for further analysis.

CytoSelect 96-Well Hematopoietic Colony Forming Cell Assay (96 assays)

CBA-320 96 assays
EUR 644.4
Description: Hematopoietic stem cells (HSCs) are well-characterized, tissue-specific stem cells that are responsible for the lifelong maintenance of the hematopoietic system. HSCs or hematopoietic progenitors known as colony-forming cells (CFCs) proliferate to form discrete colonies when cultured in a suitable 3D environment, such as methylcellulose supplemented with nutrients and cytokines. Our CytoSelect 96-Well Hematopoietic Colony Forming Cell Assay promotes the formation of HSC colonies in just 7-10 days. Cells can then be either quantified in a fluorescence plate reader or recovered from the semisolid medium for further downstream analysis.

CytoSelect 24-Well Cell Contraction Assay Kit (Floating Matrix Model)

CBA-5020 24 assays
EUR 679.2
Description: Cell Biolabs? Cell Contraction Assays (Floating Matrix Model) provide a simple, in vitro system to assess cell contractivity and screen cell contraction mediators. The proprietary Cell Contraction Plate eliminates the matrix releasing step of the conventional contraction assay, providing a faster, higher-throughput method to assess cell contraction.

CytoSelect 24-well Cell Haptotaxis Assay (8 µm), FN-coated, Colorimetric

CBA-100-FN 12 assays
EUR 679.2
Description: Cell haptotaxis describes cell migration toward or along a gradient of chemoattractants or adhesion sites in the extracellular matrix. The CytoSelect Cell Haptotaxis Assays are ideal for determining the migratory properties of cells. The 8 µm membrane pore size is ideal for epithelial cells and fibroblasts. The membrane serves as a barrier to distinguish between migratory and non-migratory cells.

CytoSelect 24-well Cell Haptotaxis Assay (8 µm), FN-coated, Fluorometric

CBA-101-FN 12 assays
EUR 714
Description: Cell haptotaxis describes cell migration toward or along a gradient of chemoattractants or adhesion sites in the extracellular matrix. The CytoSelect Cell Haptotaxis Assays are ideal for determining the migratory properties of cells. The 8 µm membrane pore size is ideal for epithelial cells and fibroblasts. The membrane serves as a barrier to distinguish between migratory and non-migratory cells.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *